Dansktang

Dansktang

Dansktang som klimamad

Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark. Vi forhandler både tørret og frisk tang, og lidt andet forskelligt. Vi bruger kun tang af højeste kvalitet, så den tang du køber, er samme kvalitet som det Michelin restauranterne bruger.

Du kan lære mere om brugen af tang lige her

Du finder butikken Dansktang her!

Dansktang

Tang skal hjælpe med en helt ny tankegang

Igennem de seneste fire år har vi i Dansk Tang arbejdet imod en mere bæredygtig tilgang til mad. Globalt og nationalt ser vi klimaudfordringer som aldrig før. Mad og drikke udleder over tre tons CO2 pr. dansker, pr. år!

Klimamad behøver hverken kræve mere, smage dårligere eller se kedeligere ud. Med små simple tips og tricks kan din mad hurtigt udvikle sig en en mere klimavenlig retning.

I 2050 skal hver indbyggers CO2-udledning være på max tre tons, i dag bruger vi alene denne mængde på mad og drikke.

Hjælp dig selv, dine børn og de mennesker, som i fremtiden skal leve på den planet som vi er ved at ødelægge!

Måske også noget for dig ?

Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere
Cykelpartner
Cykelpartner

Cykelpartner har cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel. Stort udvalg inden for Sport og Outdoor.

Læs mere
Bambustøj
Bambustøj

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret.

Læs mere
CONSJUS
Consjus

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, med deres to små børn. Mere end 40 års erfaring fra den tekstil- og modebranchen.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp