ALERIN

ALERIN

ALERIN | BÆREDYGTIGT BØRNETØJ

Bæredygtighed er en kerneværdi for ALERIN børnetøj, både i form af miljømæssig og social bæredygtighed. Derfor er ALERIN børnetøj fortrinsvis fremstillet i rene naturmaterialer så som bomuld, uld og læder, som i videst muligt omfang er organiske, enten Oeko-tex eller GOTS certificerede. Oeko-tex og GOTS certifikaterne betyder at materialerne er fremstillet under hensyntagen til miljøet uden farlige kemikalier og fokus på spildevandshåndtering. Samtidig gør vi hos ALERIN en dyd ud af at være tæt på selve produktionen. Vi er jævnligt på besøg hos vores værksteder i Spanien, vi er i direkte kontakt med vores lokale designere og syersker og sikre derved at produktionen foregår under fair forhold og til en fair løn.

Du finder butikken Alerin her!

ALERIN

SLOW FASHION

Slow fashion er et opgør med tidligere tiders tendens til hurtigt skiftende modetrends som fører til en brug-og-smid-væk kultur. ALERIN leverer kvalitetsbørnetøj som er omhyggeligt fremstillet i gode materialer, hvilket betyder at tøjet har en længere holdbarhed. ALERINs design er klassisk, tidløst, men også tilpasset de skiftende tendenser og ikke mindst fyldt med glade dejlige farver, smukke mønstre og masser af flotte håndværksmæssige detaljer fx smocksyninger og kniplinger – altså slow fashion med stadig med streg under FASHION.

Vi er et nyt børnetøjsmærke til babyer og børn i alderen 0-12 år med rødder i traditionelt spansk håndarbejde tilsat den skandinaviske sans for kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet. Designet er enkelt, elegant og moderne og fremhæver de lækre naturmaterialer, de smukke liberty prints og det skønne håndarbejde. Komfort og holdbarhed er i fokus så tøjet kan tilpasses barnets vækst og bevægelse, anvendes i længere tid og gå i arv. ALERINs tøj, fodtøj og accessories er til både hverdag og fest, inklusiv unikt håndlavet dåbstøj. Rene naturlige materialer så som bomuld, uld og læder, som i videste muligt omfang er økologiske, er i højsædet og produktionen foregår i Spanien med fokus på bæredygtighed og fair arbejdsforhold.

Ren kærlighed til dine børn og respekt for verdenen de skal vokse op i!

Måske også noget for dig ?

Goodnights
Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil.

Læs mere
Wonder Living

Alt vores bambus vokser 100% økologisk og kommer fra en lukket bambusskov. FSC®-mærkningen skaber gennemsigtighed.

Læs mere
Mshop
Mshop

Mshop, også med veganske produkter! Mshop er Nordens ledende forhandler af sexlegetøj med mere end 35 års erfaring.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp