Youryogashop

Youryogashop

YourYogaShop sælger økologisk & miljøvenligt yogatøj og udstyr til alle yoga stilarter!

 YourYogaShop har et bredt udvalg af smart, behageligt tøj & udstyr i flotte farver. Naturlige & miljøvenlige materialer behøver ikke være kedelige. Vi udvælger sortimentet med fokus på økologi – kvalitet – naturlige materialer – lang holdbarhed – bæredygtighed – kort sagt: med omtanke for både dig og miljøet.

Du finder Youryogashop butikken her!

Vi brænder for at kunne tilbyde alt det, som du skal bruge til meditation og yoga på så bæredygtig måde som mulligt og i et bredt sortiment, så du kun behøver handle ét sted & dermed mindske miljøbelastningen ved forsendelser.

Youryogashop

Vi ønsker at tage et medansvar for moder jord og udvælger derfor kun kvalitetsvarer, som er produceret med omtanke.

Så vidt muligt er alle proukter GOTS certificerede eller har andre miljøcertificeringer afhængig af produktype / kategori. Ellers er de som minimum økologiske eller håndlavede ud fra bæredygtige, langtidsholdbare principper.

Vi skriver udførligt på alle produktgrupper, hvilke certificeringer de har eller, hvad der ellers er “tanken bag”.

Det skal være nemt for dig at være bevidst, når du handler – ud over at det er smart tøj & udstyr til din yoga – uanset om det er Meditation, Hatha, Yin, Restorativ, Iyengar, Vinyasa, Astanga, Hot Yoga eller en helt anden yoga stil, som du brænder for.

Vi tilsigter høj kvalitet, så du har glæde af dine køb i lang tid og vi sammen kan mindske “brug og smid væk”.

Her er ingen “løftede pegefingre” – vi gør det ud fra et ønske om, at det er let tilgængeligt at handle så miljøvenligt som muligt.

 

Vi hylder genbrug og sender dine varer i genbrugsemballage. Enten i en kasse, vi selv har modtaget varer i (& ja, det kan godt genere min æstetiske sans, men det er bedre for miljøet, når vi genbruger). Ellers sender vi i emballage af genbrugspap / genbrugetsplast /sukkerrør, som vi har indkøbt med formålet at sende dine varer, så miljøvenligt som muligt. Skal du sende varer retur, opfordrer vi dig til at genbruge forsendelses emballagen. Vi håber selvfølgelig, at du beholder alle dine lækre indkøb og opfordrer dig til at aflevere forsendelses emballagen på din lokale genbrugsplads. Plastembalagen, som vi sender tøj i er produceret i DK & kan genbruges & forurener ikke ved afbrænding (hvis du smider den i skraldespanden).

Måske også noget for dig ?

ZAO
ZAO

Hos Healthy Head finder du miljøvenlig og allergivenlig kvalitetskosmetik uden hormonforstyrrende stoffer og anden risikabel kemi.

Læs mere
pureorganic
pureorganic

PureOrganic er eneforhandler af Nui Organics i Danmark – vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj.

Læs mere
Petitflora
Petitflora

Petitflora er unikt og 100% dansk. Her finder du økologisk børnetøj som jeg designer & syr. Det meste af tøjet syr jeg først efter du har bestilt det.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp