SokkeSkuffen

SokkeSkuffen

SokkeSkuffen – Strømper på abonnement

SokkeSkuffen er glade for at kunne præsentere dig for bambus strømperne fra iZ sock, og kunne tilbyde dem til dig på abonnement. Strømperne indeholder alle 80% bambusfibre, der giver strømperne nogle lækre egenskaber. De er bløde og behageligt at have på. De holder fødderne i en god temperatur dagen langt, og de er til med antibakterielle grundet den naturlige egenskab de har med fra bambusfibren.

Du kan finder butikken SokkeSkuffen her!

SokkeSkuffen

Du kan altid stoppe dit abonnement
Det er vigtig for os at du føler at du har truffet det rigtig valg, og fået et abonnement på strømper. Derfor kan du altid stoppe dit abonnement hos os. Du er ikke bundet til en given periode, og kan let stoppe dit abonnement hos SokkeSkuffen.

Måske også noget for dig ?

Green Bike Tours
Green Bike Tours

Green Bike Tours communicate about cities green transition. Why? Because 70% of all carbon emissions come from big cities.

Læs mere
bikepack
Bikepack

Bikepack – Cykeldele, Cykelreservedele og Udstyr til Cykler. Det bedste cykelgrej og udstyr til hele familien.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp