FashionZone

FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed. Navnet Manzo er Italiensk og betyder bøf.

Til brillen medfølger der et stilrent klap-etui produceret i 100% genanvendte materialer, samt en mikrofiber klud til rengøring af brillen.

Du finder butikken FashionZone her!

FashionZone

  • Produceret i 100% genanvendt plastik fra plastikflasker
  • Høj kvalitet og fleksibelt materiale
  • Hærdede linser produceret i genanvendt PMMA materiale
  • CE-godkendt
  • Allergivenlig og BPA-frit
  • Fleksible hængsler
  • Certificeret UV 400 og kategori 3 (CE)
  • Nem at rengøre med antistatisk mikrofiberklud

SOLBRILLER I GENBRUGSPLAST

ECO Shades er et nyt dansk solbrille brand. Formålet med ECO Shades er at skabe en cirkulær tilgang til mode, hvor genanvendte materialer og kvalitet er det primære fokus. ECO Shades mener at solbriller der er lavet af genanvendte materialer bør være mainstream, og det har udmøntet sig i at alle ECO Shades er lavet af 100% genbrugsplastik eller genbrugsmetal.

De vil gerne gøre det nemt for dig at vælge grønt, så du kan anskaffe dig de fedeste solbriller på en grønnere måde. For selvom at “grøn mode” er det vigtigste for dem, så betyder det selvfølgelig ikke at man behøver at gå på kompromis med udseendet. Alle ECO Shades modeller er et mix af det bedste fra de ikoniske modeller som alle kender – til den nyeste mode der udforsker det ukendte.

 

Måske også noget for dig ?

Grube Graphics
Grube Graphics

Grube Graphics er bæredygtige. Vi laver grafiske og lette smykker, der fanger øjnene med deres skarpe linjer, komposition og farvekombinationer.

Læs mere
Gaia Garn
Gaia Garn

Gaia Garn er ganske simpel, vi ønsker at skabe garn du har lyst til at strikke med og give dig muligheden for at vælge garn ud fra en bæredygtig tankegang

Læs mere
Kontainer
Kontainer

Kontainer ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe.

Læs mere
Bedste Skrot Pris
Bedste Skrot Pris

Bedste Skrot Pris – vi klarer det praktiske! Når du indhenter tilbud gennem Bedste Skrot Pris så er tilbuddet altid inklusiv alt det praktisk.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp