Åbenlyst

Åbenlyst

Velkommen til åbenlyst

I Åbenlyst er vi drevet af vores store passion for en bæredygtig fremtid ved at tilbyde avancerede teknologiske løsninger til elbilsladere. Vi tror på, at verden har brug for nyskabende og kreative løsninger, som bevæger os mod en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid.

I Åbenlyst samler vi alle dine opladningsbehov til elbilen ét sted – fremtidens opladningscenter, hvor du på en ærlig og transparent måde kan overskue og forstå dit opladningsforbrug.

Du finder Åbenlyst butikken her!

Åbenlyst

Vi har en brugervenlig app, der hjælper dig med at reducere dit CO2-aftryk og optimere din opladning.

Få et refusions-abonnement

For kun 39 kr. om måneden kan du nyde fordelene med refusion og undgå elafgiften når du lader din elbil.

Åbenlyst startede for 2 år siden som Lible, med fokus på at tilbyde elbilsladere gennem et månedligt abonnement. Det blev hurtigt klart, at dette er en model, som mange efterspørger, og Åbenlyst er den naturlige videreførelse heraf – du kan læse mere om vores produkt her.

AC, DC og HPC

Når du skal lade din elbil ude findes der tre typer ladere: AC (alternating current; lader normalt 11-22 kWh), DC (direct current; lader normalt op til 50 kWh) og HPC (high power charging; lader op til 350 kWh).

Hvilken type du kan bruge til at lade din elbil afhænger af din elbils batteri og lader. Nogle elbiler kan kun lade med AC, mens andre kan lade med både AC og DC. HPC kræver en særlig type stik og en elbil, der er kompatibel med det. Du kan se på din elbils manual eller på ladestanderen, hvilken type strøm du kan bruge.

Ladehastigheden afhænger også af flere faktorer, såsom din elbils batterikapacitet, batteriets temperatur og ladestanderens effekt. Generelt kan man sige, at AC-ladning tager mellem 3 og 10 timer for at lade et tomt batteri op til 80%, mens DC-ladning tager mellem 15 og 60 minutter for det samme. HPC-ladning kan tage så lidt som 10 minutter for at lade et tomt batteri op til 80%.

 

App, Ladebrik og Abonnementer

Når du skal betale for at lade din elbil på et offentligt ladenetværk, har du typisk tre muligheder: App, ladebrik/-kort eller abonnement.

En APP er en mobilapplikation, som du kan downloade på din smartphone og bruge til at finde, starte og betale for ladning. Du skal registrere dig med dit kreditkort eller ApplePay og vælge den ladestander du vil bruge. Nogle APPs giver dig også mulighed for at reservere en ladestander på forhånd eller se realtidsinformation om ledige standere.

Alle dine opladningsbehov samlet ét sted. Det er fremtiden for elbiler, helt åbenlyst!

Måske også noget for dig ?

Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
Vandaya
VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet.

Læs mere
NOWAYBACK
NOWAYBACK

NOWAYBACK kan ikke ændre verden alene, men vi kan tage små skridt i den rigtige retning for at sikre, at vi minimerer vores CO2-aftryk.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp