Dansk Tang

Dansk Tang

Dansk Tang er tang fra det danske hav!

Tangprodukterne fra Dansk Tang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark. Vi forhandler både tørret og frisk tang, og lidt andet forskelligt. Vi bruger kun tang af højeste kvalitet, så den tang du køber, er samme kvalitet som det Michelin restauranterne bruger.

Du finder Dansk Tang her!

 

Dansk Tang

 

Dansk Tang har specialiseret os i levering af frisk tang, med andre ord, så drypper tangen stadig når den bliver leveret. Det muligt at bestille 20 forskellige typer tang, som alle bliver leveret mens de stadig er våde. På den måde sikrer vi et produkt i verdensklasse. Vores dykkere høster kun på lokationer der lever op til vores høje standarder, dette sikre et stabilt, rent og flot produkt.

For eksempel er Dumontalge som smager af svampe, nu også som en flot plakat! En tangtype som meget få kender, men når denne plakat vises frem bliver havet hurtigt et samtaleemne. Dumontalge hedder Dumontia Contorta på latin.

Måske også noget for dig ?

Jewels of Taste
Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter.

Læs mere
Kreativgarn
Kreativgarn

Kreativgarn er startet ud fra min passion for farver og spændende garn. Jeg på fokuserer på garn i Kreativgarn uld, silke, hør eller bomuld.

Læs mere
Blomsterverden

Velkommen til Blomsterverden. Sissel Thuesen Jensen startede for første gang i 2004 med at sælge tulipaner og dahlia. Med ønsket om at skabe en verden fuld af blomster.

Læs mere
Julie Sandlau
Julie Sandlau

Julie Sandlau Vietnam sætter en stor ære i at følge de pågældende love omkring medarbejdere, miljø, sundhed og sikkerhed.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp