Bio-Vitae

Bio-Vitae

Bio-Vitae produkterne er økologiske, veganske, fri for parabener og ikke testet på dyr.

Hos Bio-Vitae er alt emballage bestående af genanvendelige materialer. Her går vi heller ikke gå kompromis med noget. Vi går meget op i at alt vi sælger er genanvendeligt og belaster miljøet så lidt som muligt. Dette er også grunden til vi ikke sender i æsker med logo på, men bare i en almindelig postæske. Der ingen grundt til at komme vores produkter over i kass, der alligevel ikke har nogen information du som kunde ikke kan læse på selve produktet eller her på vores hjemmeside. Alle vores produkter er økologiske, veganske og fri for parabener. Dette er for at du som kunde trygt kan bruge vores produkter, uden at skulle tænke på skadelige tilsætningsstoffer. Vores produkter er heller ikke på nogen måde testet på dyr.

Du finder butikken Bio-Vitae her!

Bio-Vitae

Vitamin C – En Kraftfuld Ingrediens I Hudpleje

Vitamin C – En kraftfuld ingrediens i hudpleje Vitamin C er en kraftfuld antioxidant, der spiller en vigtig rolle i hudens sundhed og skønhed. Udover sin evne til at beskytte…

Vi har tilføjet peptider i vores produkter.

Det gør vi fordi vores krops naturlig peptid niveauer, allerede ved 30-årsalderen begynder at falde. At tilsætte peptider har en effekt på hudens optagelsesevne når det kommer til hudpleje. For at kroppen ved hvordan den skal bearbejde de påførte ingredienser fra hudplejeprodukterne, har den brug for signalstofferne fra peptider.Dette er noget vi er gået mere i dybden med i nogle af de artikle,r der er lagt på siden, så der er ikke behov for at uddybe endnu engang. Men kort fortalt begynder kroppen allerede ved 30 års alderen at producere mindre og mindre af dens naturlige hormoner og signalstoffer. Peptider er kroppens signalstoffer og fungere kort sagt ved at fortælle alle cellerne i kroppen, hvad de skal gøre. I takt med kroppens egen kollagenproduktion begynder at falde, følger peptid produktionen med. Det er derfor vigtigt som man kommer op i årene, at den kollagen man bruger f.eks i form af en creme er tilsat peptider eller man bruger en serum med peptider i cremen. Ellers ved kroppen i grove træk ikke hvad den skal bruge den tilsatte kollagen til og kun mindre mængder vil blive optaget, og omdannet til hudceller.

Måske også noget for dig ?

Biopejs-Butikken
Biopejs-Butikken

Biopejs-butikken har skarpe priser på biopejse i høj kvalitet. Vi har fjernet alle fordyrende mellemled ved at levere direkte fra fabrik.

Læs mere
Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere
Kontainer
Kontainer

Kontainer ønsker ikke at bidrage til et overforbrug. Vi skaber tidsløse og holdbare tasker, der vil være smukke som tilbehør i din garderobe.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp