Green Heroes

Green Heroes

Vi er Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram inklusiv komplet funktionstest. På grund af dette, kan vi tilbyde en gratis 36 måneders garanti på alle vores Mac computere!

Som en yderligere sikkerhed har du 14 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Vi vil holde dig informeret omkring vores arbejde med vores grønne omstilling. En stor tak til vores kunder der sammen med os hjælper med at gøre verden til et bedre sted at være.

Find butikken her!

 

Green Heroes

Mission

Klimakrisen har gjort det afgørende for Green Heroes at tage tage ansvar for den måde vi driver forretning på.

Vi arbejder på at blive klimaneutrale i 2024 med klimakompensation ved skovrejsningsprojekter gennem Growing Trees Network og samtidig arbejde med at give vores kunder naturbeviser, når de handler hos os, gennem Den Danske Naturfond til støtte for mere biodiversitet i den danske natur.

Historie

Ideen bag Green Heroes lå I ønsket om at kunne tilbyde en “Genfødt/ mere bæredygtig Mac computer”, i en fantastisk kvalitet, til en pris der bare er i orden.

Mere end 50 millioner tons elektronisk affald genereres hvert år over hele kloden. Derfor er Renovering af brugte produkter meget vigtigt, samtidig med at det producerer op til 70 % mindre CO₂- emissioner end ved fremstilling af nye enheder. Derfor er vi nu gået online med Green Heroes konceptet, der helt klart kan hjælpe dig til at understøtte dine krav til en langt mere CO₂ neutral fremtid.

Tilbage til kategorien Computer og Elektronik!

Måske også noget for dig ?

Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere
Secretly
Secretly

Secretly præsenterer de første veganske læderhåndjern med nikkelfrit metal, der er et klassisk tilbehør til dominant leg.

Læs mere
mostersskur
Mostersskur

Mostersskur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning.

Læs mere
FashionZone
FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp