&C

&C

Om &C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Vi indsamler  træ som enten er rest eller skal på genbrugspladsen. Kontakt os for hurtig vurdering om &C kan aftage din rest og modtage en pant kupon til butikken.

Hos ChristinaMie &C arbejdes fuldt ud med cirkulære processer, hvor der i hvert forretningsled aktivt forsøges at skabe cirkulation, for både økonomi, klima og ansvar.
Det betyder helt konkret at materialer som anvendes er bæredygtige, rest-materiale, klimaneutrale og/eller down+upcycled

Udover at skabe et brand med en holdning til ansvarlig produktion og et “made to order” setup, vil ChristinaMie &C gennem et pantsystem arbejde på gøre det enkelt at genanvende i stedet for at smide ud.

Find butikken her!

 

&C

Miljømæssig Bæredygtighed:

Alle håndlavede produkter udarbejdet i &C brand er skabt med fokus på cirkulære processer hvor restspild minimeres. Det er både godt for miljøet og for at bryde den enorme køb-og smid-væk kultur vi har skabt over de sidste mange år. Det betyder helt konkret at vi bestræber os på at alle elementer stammer fra bæredygtigt materiale, rest eller genbrug.

Overskudstræ:

Helt konkret betyder det at træet som bruges til produktion af vores produkter er resttræ, overskudstræ eller genbrug – altså træ som er kasseret af virksomheder og private, som ellers skulle være sendt til afbrænding. I stedet opkøber &C resttræet og forvandler det til unika dekorative produkter og praktiske elementer til hjemmet. Al produktion er i begrænset antal, da produktionen er afhængig af mængden af træ fra det enkelte opkøb. På den måde sikrer vi at støtte op om at benytte alt træet i en produktion og minimerer spild.

Tilbage til kategorien Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Secretly
Secretly

Secretly præsenterer de første veganske læderhåndjern med nikkelfrit metal, der er et klassisk tilbehør til dominant leg.

Læs mere
FashionZone
FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed.

Læs mere
byhornsleth
byhornsleth

byHornsleth vil gerne byde dig rigtig hjertelig velkommen til en af de førende online shop, hvor du kan drømme dig hen i alt til boligen.

Læs mere
BabyRiget
BabyRiget

Velkommen til BabyRigets økologiske univers. Vi håber, at du synes godt om alle de lækre produkter af økologisk tøj og tilbehør.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp