FantastiskeFrø

FantastiskeFrø

Om FantastiskeFrø

FantastiskeFrø er kort sagt en webshop hvor du kan købe økologiske og biodynamiske frø til haven – men hvis du er interesseret i at vide lidt mere om, hvad og hvem, der ligger bag, så er du havnet på den rigtige side. Det er vist passende at starte med en kort introduktion af mig selv…

FantastiskeFrø

Såkalenderen for 2024 forventes at komme i butikken i løbet af November.

Mange af frøene her på hjemmesiden er biodynamiske, og hvis du gerne selv vil dyrke efter de biodynamiske principper i din egen have, er Maria Thuns såkalender uundværlig. I hæftet får du en kalenderoversigt måned for måned, med de bedste tidspunkter til at så, plante, passe og høste. Desuden får du information om vejledning om hvordan du bruger kalenderen, og tips til biodynamisk dyrkning og hvad det egentlig går ud på.

Tilbage til kategorien Mad, Drikke og Fest!

Måske også noget for dig ?

Din6shop
Din6shop

Din6shop er en dansk online sexshop, med et kæmpe udvalg af de mest populære produkter og mærker på markedet, indenfor sexlegetøj.

Læs mere
designhome
Designhome

Designhome forhandler luksus og kvalitetsmøbler. Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp