MAMA garn & uld

MAMA garn & uld

Om MAMA garn & uld

Med MAMA garn & uld ønsker vi at inspirere de danske strikkere til at være mere bevidste i deres garnvalg ved at tilbyde et lokalt garnalternativ baseret på vores danske standarder for kvalitet, arbejdsmiljø og dyrevelfærd.

100 % LOKALT | 100 % BÆREDYGTIGT | 100 % DYREVELFÆRD

MAMA garn & uld er en bæredygtig garnvirksomhed, der har som mål at gøre en positiv forskel for det miljø og de mennesker, vi gennem vores arbejde kommer i berøring med.

MAMA garn & uld

GROVSORTERING

Samtidig giver det os mulighed for at grovsortere ulden med det samme. Vi fjerner dobbeltklip, halm og afføring, mens hammen endnu er hel. Det tager nogle minutter per får.

FINSORTERING

Efterfølgende går vi ulden grundigt igennem hjemme i garagen. Her tjekker vi uldens kvalitet og styrke og sorterer de fibre fra, der enten er for korte eller for lange til at kunne spindes på spindemaskine. Den frasorterede uld deler vi så vidt muligt med et lokalt gartneri, der anvender affaldsulden til jordforbedring. Afhængigt af uldens og klipningens kvalitet kan finsorteringen tage alt fra et kvarters tid til flere timer per fåreham.

Det er et ansvar, vi tager alvorligt. Derfor er ingen led i vores værdikæde overladt til tilfældighederne.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

Green Goddess
Green Goddess

I Green Goddess er vi en lille flok passionerede gudinder med Carolina i spidsen. Carolinas passion er grøn og klimavenlig livsstil.

Læs mere
SokkeSkuffen
SokkeSkuffen

SokkeSkuffen er glade for at kunne præsentere dig for bambus strømperne fra iZ sock, og kunne tilbyde dem til dig på abonnement.

Læs mere
Biopejs-Butikken
Biopejs-Butikken

Biopejs-butikken har skarpe priser på biopejse i høj kvalitet. Vi har fjernet alle fordyrende mellemled ved at levere direkte fra fabrik.

Læs mere
nipnap
NipNap

Det gælder både NipNap som værende det første originale bestik til chips og andre snacks, men det gælder også hver enkel NipNap.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp