Jewels of Taste

Jewels of Taste

Om Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter, økologisk safran, præmieret økologisk honning fra udvalgte producenter, første klasses olivenolie eller andre lækre delikatesser.

Jewels of Taste

Vi finder de fleste af vores varer i Grækenland, hvor vi selv rejser ned og besøger producenterne, opbygger en personlig relation, ser deres produktionsfaciliteter, lærer deres historie at kende – og deler den med dig, så du også kan opleve de særlige traditioner, lokaliteter og personligheder, der er med til at frembringe disse små skatte.

Du kan forvente et højt serviceniveau, god rådgivning og en række nye smagsoplevelser her hos os. Hvis du melder dig til vores nyhedsbrev, kan du være sikker på at få gode tilbud hver måned, nye opskrifter og tips, gaveideer og nye eksklusive varer fra vores katalog.

Vi er to, der hele tiden er på jagt efter nye smagsoplevelser, som kan bruges både af kødspisere, vegetarer og veganere. Vi håber, at du vil blive lige så glad og begejstret for disse kulinariske perler, som vi er blevet.

Måske også noget for dig ?

gardinshoppen
Gardinshoppen

I Gardinshoppen kan du som noget nyt nu købe vores totalgaranti sammen med dine produkter. Vi skræddersyr alle produkter efter dine mål.

Læs mere
Helsegrossisten
Helsegrossisten

Hos Helsegrossisten drejer det sig om dig, din familie og dine penge! Vi er en specialbutik med et bredt udvalg til discountpriser.

Læs mere
Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere
Suztain
Suztain

Suztain blev grundlagt i 2016. I dag er vi et kraftigt ekspanderende brand indenfor bæredygtige produkter.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp