Gaia Garn

Gaia Garn

Om Gaia Garn

Gaia Garn er ganske simpel, vi ønsker at skabe garn du har lyst til at strikke med og give dig muligheden for at vælge garn ud fra en bæredygtig tankegang.
Det at sætte eksisterende råvarer i kredsløb og give det nyt liv et andet sted, hvor det gør gavn, har vi implementeret som en vigtig del af vores overvejelser i produktion og indkøb af garn.

Gaia Garn

Med denne fælles agenda var det heller ikke svært at blive enige, da vi skulle finde navn til vores garn-shop, da Gaia, jordens gudinde også symboliserer livets kredsløb på jorden.

Med vores jord i tankerne ønsker vi med Gaia Garn, at strikke en bedre verden sammen og håber du vil være med på rejsen.

Gå på opdagelse i vores lækre produkter her.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

Grube Graphics
Grube Graphics

Grube Graphics er bæredygtige. Vi laver grafiske og lette smykker, der fanger øjnene med deres skarpe linjer, komposition og farvekombinationer.

Læs mere
Abelstedt
Abelstedt

Velkommen til Abelstedt. På vores online shop, hvor du finder et bredt udvalg af smukke og smykker til fantastiske priser og kvalitet.

Læs mere
Jewels of Taste
Jewels of Taste

Jewels of Taste har især fokus på det bedste, som middelhavslandene har at tilbyde, som f.eks. sjældne græske trøfler og trøffelprodukter.

Læs mere
MAMA garn & uld
MAMA garn & uld

Med MAMA garn & uld ønsker vi at inspirere de danske strikkere til at være mere bevidste i deres garnvalg ved at tilbyde et lokalt garnalternativ.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp