Julie Sandlau

Julie Sandlau

Fabrikkens historie

Julie Sandlau Vietnam blev grundlagt i Hanoi, som et Danida-støttet projekt, i 2005. Fabrikken rummer i dag 300 lokale medarbejdere, der alle er uddannet i de traditionelle, skandinaviske, guldsmedetraditioner. Hvert trin i produktionen, fra A-Z, foregår på fabrikken med dybdegående kvalitetskontrol i alle processerne. Det er dermed kombinationen af sub- limt håndværk, dansk design og den nyeste teknologi, der garanterer Julie Sandlaus fineste kvalitet af smykker i 18 karat guld og 925 sterlingsølv.

Julie Sandlau

CSR – En absolut hjertesag

“CSR har altid været en af Julie Sandlaus kerneværdier og vi har sat en ære i at drive en ansvarlig forretning. Vi har altid gjort tingene rigtigt, med hjertet det rette sted” – Julie Sandlau

Julie Sandlau Vietnam sætter en stor ære i at følge de pågældende love omkring medarbejdere, miljø, sundhed og sikkerhed. Medarbejderne på vores fabrik arbejder derfor i et trygt og ansvarligt miljø, hvor trivsel, sundhed og uddannelse vægtes højt. Udover at alle medarbejderne tilbydes engelskundervisning samt muligheden for at være medlem af en fagforening, tilbydes de også flere sundhedsmæssige fordele såsom; en sund, betalt, frokostordning, medicinske helbredstjek, mammografiscreening til alle kvindelige ansatte, HIV- og præventionsrådgivning samt hygiejne- og førstehjælpskursus.
Vores danske ledelse, på fabrikken, har også udviklet adskillige initiativer til socialt ansvar såvel som de engagerer sig i lokalsamfundet. Fabrikken vandt i 2013 og 2014 prisen som: ‘Bedste Arbejdsplads i Hanoi’ blandt 1000 andre virksomheder i distriktet. Vi sætter en stor ære i vores team i Hanoi.

Ansvarlighed & en bæredygtig fremtid

Vi ønsker at styrke og sikre et bæredygtigt forbrugs- og produktionsmønster i, og omkring, hele vores forretning. Vi ved, at der er mange aspekter på vores rejse mod at blive mere bæredygtige, men vi tror på, at det er en rejse, som vi alle er nødt til at tage del i. Hos Julie Sandlau er vi godt på vej. Når der købes et Julie Sandlau smykke, købes der også et bæredygtigt statement.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

Love of Green
Love of Green

Unik håndplukket mode – med et bæredygtigt twist. Velkommen til Love of Green, hvor du kan shoppe økologisk tøj med god samvittighed.

Læs mere
Sexnetto
Sexnetto

Sexnetto – hurtigt, nemt og veganske produkter. Du kan du altid finde et stort udvalg af sexlegetøj online til landets bedste priser.

Læs mere
Bollerup Jensen
Bollerup Jensen

Et af vores kerneprodukter her hos Bollerup Jensen, er vores sæber, som både anvendes af private og professionelle til rengøring.

Læs mere
designhome
Designhome

Designhome forhandler luksus og kvalitetsmøbler. Vi er glade for at byde dig velkommen til vores unikke møbler og lamper

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp