The Protein Kitchen

The Protein Kitchen

The Protein Kitchen Started As A Dream

Navnet ’The Protein Kitchen’ blev til og formede sig til at være en mere konkret vision i 2011. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være. Cecilie inspirerede med opskrifter, træningsinspiration og mindset via online medier, foredrag og events.

De første drømme, tanker og idéer manifesterede sig hos Cecilie Lind og startede som en vision og en drøm om at gøre en forskel og inspirere mennesker til et sundt og lykkeligt liv.

THE PROTEIN KITCHEN WAS BORN

Cecilie Lind og Morten Storgaard udgav deres første kogebog uden forlag og eventyret begyndte for alvor i The Protein Kitchen. Vi stiftede virksomheden officielt. Vi havde mange drømme om at udvikle fysiske produkter til at understøtte vores vision.
The Protein Kitchen

THE FIRST STEPS IN THE FOOD INDUSTRY

Vi lancerede vores første fresh food koncept og pop-up shop med Magasin i Mad&Vin – friske, nærende, kvalitetsmåltider lavet fra bunden med naturlige ingredienser og uden kunstige tilsætningsstoffer.

THE BEGINNING OF AN ADVENTURE

Vi startede egen fødevareproduktion og Cecilie stod i køkkenet og producerede alle måltider fra bunden selv.

Vi etablerede en food truck på Copenhagen Street Food, hvor vi serverede lækre nærende alternativer.

Vi lancerede internationalt samarbejde med Joe & The Juice – vi genbrugte deres restpulp (fibre fra frugt og grønt) fra deres juice til at bage lækre muffins med.

Drømmen om at gøre sundhed nemmere og naturlige måltider tilgængelige, blev for alvor en realitet. Vi startede vores samarbejde op med 7-eleven, og de første produkter landede på hylderne.

Se flere skønne butikker i kategorien Mad, Drikke & Fest!

 

Måske også noget for dig ?

Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
CRU$H Vintage
CRU$H Vintage

CRU$H Vintage handler ikke kun om at sælge vintage varer. Vores team er også engagerede i at fremme bæredygtighed og miljøvenlig mode.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp