ELSK

Produktion med omtanke og respekt for naturen, er en selvfølge for ELSK.

Vores leverandører er virksomheder, som vi har arbejdet sammen med i lang tid, ofte familieejede. Alt er produceret i Europa på fabrikker som vi har et godt og langt kendskab til. Egedeniz er vores største leverandør med egne bomuldsmarker i deres baghave.

ELSK

ELSK® producerer og sælger mode med omtanke. Vi har en passion for bæredygtighed og økologi. Vi vil inspirere både forbrugere og andre brands til at gå efter kvalitet og bæredygtighed.

MATERIALER

Vores guide til de materialer vi arbejder med

Tøjproduktion belaster miljøet. Meget. Derfor er det vigtigt, at vi tænker os om, når vi producerer vores tøj. Første skridt er at lave tøj som kvalitets- og designmæssigt har en lang levetid. Dernæst er produktionsmetoder og materialer vigtige.

Hvis vi skal belaste naturen så lidt som muligt, er det essentielt, at vi benytter de materialer, som er mest miljøvenlige og samtidig bedst egnede til det pågældende produkt.

Hos ELSK er vi på en evig rejse mod at finde de bedste produktionsmetoder, og hvordan vi kan bruge vores materialer bedre. Der er dog fordele og ulemper ved alle materialer. Siden her skal guide dig til at vælge de bedste materialer, men også samtidig vise dig, at det er komplekst at producere tøj, og at de gode valg ofte også har ulemper.

CERTIFICERINGER

En guide til certificerings-junglen

I modebrancen kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad der er godt og skidt, og hvem som rent faktisk holder, hvad de lover. I disse tilfælde kan certificeringer fungere som din sikkerhed for, at virksomheder lever op til de ting, de siger.

Der findes dog et utal af forskellige certificeringer, og det kan derfor være svært at huske, hvad det nu lige er, at de hver især betyder.

Vi har et ønske om at gøre modebranchen mere gennemsigtig for dig, og gøre det lettere for dig at træffe de bedste valg for både dig og planeten. Derfor har vi lavet en oversigt over de mest gængse certificeringer du kan rende ind i på markedet.

Hos ELSK er vi selv certificeret således:

· ELSK er en del af 1% for the Planet.
· Alle vores uld-strik er mulesing-fri.
· Alle genanvendte materialer er GRS-certificeret.
· Al ny uld er RWS-certificeret.
· Alle vores T-shirts i brushed-kvaliteten er Svanemærket.

Derudover har vores leverandører også en række certificeringer.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!