Det Halve Kongerige

Det Halve Kongerige

Det Halve Kongerige

Naturlig beklædning & livsstil

Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler kvalitetsprodukter fremstillet i naturlige materialer, produceret med omtanke for miljø og arbejdsforhold. Vi har fokus på komfortklassiske modeller og kvalitet og følger ikke modens luner. Vi sælger naturlig beklædning fremstillet i fx. uld, hør, økologisk bomuld, silke eller bambus. Desuden forhandler vi livsstilsprodukter der passer ind i vores univers, fx. hudpleje fra GRUMS og tasker fra TINTOK.

I Det Halve Kongerige har vi taget stilling til produktions- og arbejdsforhold, materialevalg og fabrikationssted, så du trygt kan handle. Vi bestiller kun det antal varer hjem som der er behov for, og ofte betyder det, at der kun er et stykke af en model på lager. Vi vil hellere undgå overproduktion end at have “døde” varer liggende på hylderne. Vores leverandører har korte leveringstider og ofte kan vi skaffe varer hjem indenfor en uge.

Mange af vores varer kan bestilles igen og igen, år efter år – det er det der kaldes slowfashion.

Det Halve Kongerige

Produktion og transport

Mange af vores produkter produceres i Europa og transporteres hertil pr. vej, hvilket giver et mindre klimaaftryk.

Nogle produkter kommer langvejs fra, hvor producenterne har fokus på gode arbejdsforhold for medarbejderne og deres familier. Vi er på den måde med til at sikre gode leveforhold for disse mennesker.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere
Farverige Dage
Farverige Dage

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børn og familier. Du finder modellervoks af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Læs mere
Sexnetto
Sexnetto

Sexnetto – hurtigt, nemt og veganske produkter. Du kan du altid finde et stort udvalg af sexlegetøj online til landets bedste priser.

Læs mere
The Protein Kitchen
The Protein Kitchen

The Protein Kitchen blev til og formede sig til at være en mere konkret vision. En vision om at vise hvor nemt og lækkert en sund livsstil kan være.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp