Det Halve Kongerige

Det Halve Kongerige

Naturlig beklædning & livsstil

Det Halve Kongerige er en webshop, der forhandler kvalitetsprodukter fremstillet i naturlige materialer, produceret med omtanke for miljø og arbejdsforhold. Vi har fokus på komfortklassiske modeller og kvalitet og følger ikke modens luner. Vi sælger naturlig beklædning fremstillet i fx. uld, hør, økologisk bomuld, silke eller bambus. Desuden forhandler vi livsstilsprodukter der passer ind i vores univers, fx. hudpleje fra GRUMS og tasker fra TINTOK.

I Det Halve Kongerige har vi taget stilling til produktions- og arbejdsforhold, materialevalg og fabrikationssted, så du trygt kan handle. Vi bestiller kun det antal varer hjem som der er behov for, og ofte betyder det, at der kun er et stykke af en model på lager. Vi vil hellere undgå overproduktion end at have “døde” varer liggende på hylderne. Vores leverandører har korte leveringstider og ofte kan vi skaffe varer hjem indenfor en uge.

Mange af vores varer kan bestilles igen og igen, år efter år – det er det der kaldes slowfashion.

Det Halve Kongerige

Produktion og transport

Mange af vores produkter produceres i Europa og transporteres hertil pr. vej, hvilket giver et mindre klimaaftryk.

Nogle produkter kommer langvejs fra, hvor producenterne har fokus på gode arbejdsforhold for medarbejderne og deres familier. Vi er på den måde med til at sikre gode leveforhold for disse mennesker.

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!