Dartshop

Danmarks største Dartshop

Kæmpe udvalg af dart udstyr og dart tilbehør fra Bull’s, XQ Max og Shot!

Hos Dartshop fører vi et stort sortiment af dartskiverdartpile, flights og andet dart tilbehør. Vi er selv mangeårige dartentusiaster og har personlig erfaring med alle vores produkter til dart.
Vi følger løbende med i udviklingen af dart udstyr på både hobby- og professionelt niveau, og går højt op i kvalitet. Dartshop.dk er af den grund dansk distributør af de internationalt anerkendte og velrenommerede dart-mærker Bull’sXQ Max og Shot!.

Dartshop

Bull’s er dart udstyr i god, tysk kvalitet designet og udviklet i Tyskland med grundighed og præcision for øje. Bull’s har eksisteret siden 1992. SHOT! har en lidt længere historie og blev grundlagt i New Zealand i 1970’erne af den passionerede dartentusiast John McCormick. XQ Max er med opstart i 2007 et af de yngste varemærker inden for dart udstyr og står bl.a. bag de fede dartskiver, dartpile, flights og andet dart udstyr med dartstjernen Michael van Gerwens logo. Bull’s, XQ Max og Shot! er alle kendetegnet ved dart udstyr i høj kvalitet til lave priser.

Se flere skønne butikker i kategorien Sport & Fitness!