Bambustøj

Bambustøj

BAMBUSTØJ, TØJ MED TANKE PÅ DIG

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret. Det betyder at tøjet er testet for skadelige stoffer, så når du tager tøj på om morgenen, til træning eller bare til natten, så kan du være sikker på at du ikke udsætter din krop for unødige kemikalier.

TØJ MED TANKE PÅ MILJØET

Her hos Bambustøj går vi op i kvalitet, samt at tøj skal have så lille et aftryk på miljøet som muligt. Derfor bestræber vi os på at finde leverandører som ikke kun tænker på design, men også har miljøet i højsædet. Nogle af leverandørerne er bl.a. JBS of Denmark og Resteröds, JBS samt Copenhagen Bamboo, hvis bambus udelukkende kommer fra FSC ®-certificerede skove.

Bambustøj

Bambus er en meget modstandsdygtig plante. Den har antibakterielle egenskaber og kan vokse stort set uden pesticider. Den kan overleve både tørke og oversvømmelse og kræver få ressourcer for at vokse. Bambus absorberer op til 5 gange mere CO2 og producerer 35% mere ilt end en tilsvarende mængde træer.

Derudover skal man ikke plante ny bambus efter man har høstet, da rødderne bliver i jorden og der blot vokser nye planter op. At rødderne bliver i jorden forhindrer desuden erosion og forhindrer afskovning. Læs mere her

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

Youryogashop
Youryogashop

 YourYogaShop har et bredt udvalg af smart, behageligt tøj & udstyr i flotte farver. Naturlige & miljøvenlige materialer behøver ikke være kedelige.

Læs mere
CBL-Fitness
CBL-Fitness

CBL-FITNESS finder inspiration til vores leggings ved at følge med i, hvad vores kunder ønsker på Instagram og TikTok.

Læs mere
Goodnights
Goodnights

Goodnights er en dansk virksomhed med en målrettet ambition om at forbedre din søvn! Søvn er en af de vigtigste faktorer for en sund livsstil.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp