Bambustøj

Bambustøj

BAMBUSTØJ, TØJ MED TANKE PÅ DIG

Bambustøjs leverandører tænker ikke kun på miljøet, men også på dig. Derfor er alt det bambustøj vi sælger i webshoppen OEKO-TEX certificeret. Det betyder at tøjet er testet for skadelige stoffer, så når du tager tøj på om morgenen, til træning eller bare til natten, så kan du være sikker på at du ikke udsætter din krop for unødige kemikalier.

TØJ MED TANKE PÅ MILJØET

Her hos Bambustøj går vi op i kvalitet, samt at tøj skal have så lille et aftryk på miljøet som muligt. Derfor bestræber vi os på at finde leverandører som ikke kun tænker på design, men også har miljøet i højsædet. Nogle af leverandørerne er bl.a. JBS of Denmark og Resteröds, JBS samt Copenhagen Bamboo, hvis bambus udelukkende kommer fra FSC ®-certificerede skove.

Bambustøj

Bambus er en meget modstandsdygtig plante. Den har antibakterielle egenskaber og kan vokse stort set uden pesticider. Den kan overleve både tørke og oversvømmelse og kræver få ressourcer for at vokse. Bambus absorberer op til 5 gange mere CO2 og producerer 35% mere ilt end en tilsvarende mængde træer.

Derudover skal man ikke plante ny bambus efter man har høstet, da rødderne bliver i jorden og der blot vokser nye planter op. At rødderne bliver i jorden forhindrer desuden erosion og forhindrer afskovning. Læs mere her

Se flere skønne butikker i kategorien Tøj & Accessories!

Måske også noget for dig ?

LIBLE

LIBLE blev stiftet i 2020 for at gøre det nemmere og mere fleksibelt at eje en ladeboks til både hybridbiler og elbiler.

Læs mere
Kraes
Kraes

Kraes startede i 2016, hvor vi introducerede en ny måde at tænke babybad på, har fokus været på at bringe naturen ind i hverdagen.

Læs mere
Dansktang
Dansktang

Dansktang bliver håndpakket i Nykøbing Sj., hvor vi har vores virksomhed. Her får vi dagligt frisk tang ind fra havet omkring Danmark.

Læs mere
kaffepro
Kaffepro

Kaffepro er en webshop med speciale i kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af produkter.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp