Pedalatleten

KÆMPE UDVALG AF ELCYKLER

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er så effektiv, at den for rigtig mange kan erstatte bus, tog eller bil. Det er ikke unormalt at elcykler har en batterilevetid der kan føre dig 130 kilometer væk, og nogle endda længere.

Pedalatleten

Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at guide jer i valget af cykel og besvare alle spørgsmål.

LADCYKLER HOS PEDALATLETEN

Kom let igennem byen med børnene på en ladcykel. I løbet af de sidste år er ladcykler blevet mere og mere populære og det er med rigtig god grund. Den er lavet til at transportere mange forskellige ting. Den er ideel til dig der har børn som skal afleveres eller hentes i børnehave.

Vi er meget begejstrede for ladcykler, og vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!