LIBLE

Om LIBLE

LIBLE blev stiftet i 2020 for at gøre det nemmere og mere fleksibelt at eje en ladeboks til både hybridbiler og elbiler.

For det første er udbudet af offentlige ladestandere i Danmark ikke stort nok til at dække behovet og ikke alle ønsker at betale flere tusinde for en ladeboks, de måske kun skal bruge 1-2 pr. år. Derfor er LIBLE også bygget som en abonnementsforretning, hvor du abonnerer på din ladeboks. Der er mange fordele i at leje fremfor at eje; du har hjælp og service til din ladeboks, så hvis der pludselig opstår et problem står vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Derudover har du garanti på ladeboksen, sålænge du abonnerer, så skulle uheldet være ude er du fuldt ud dækket ind. Det nemt skifte din ladeboks ud, såfremt teknologien ændrer sig eller der kommer regulering på området fra statens side. Sidst men ikke mindst kan du selv vælge din leverandør af el, vi mener ikke du skal binde dig på både hænder og fødder, vores kunder skal have friheden til selv at vælge.

LIBLE

12 grunde til at vælge LIBLE:

– Personlig og tilgængelig kundeservice.

– Vi hjælper dig hele vejen fra tanke til installation – kom i kontakt med os her.

– Altid fast lav månedlig pris.

– Se en oversigt over vores priser her.

– Hjælp til at skifte fra anden ladeløsning.

– Du skal ikke selv gøre noget – vi klarer udskiftningen for dig. Du skal blot tilføje udskiftning af boks når du tegner dit abonnement.

– Ingen skjulte gebyrer.

– Ingen skjulte gebyrer ved opsigelse og nedtagning som andre udbydere i branchen har.

– Vi giver dig gode råd til installation, og hjælper dig med generel rådgivning.

– Erfaring der tæller.

– Lible har mere end 20 års erfaring fra el og teknik sektoren.

Tilbehør

 

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!