LIBLE

Om LIBLE

LIBLE blev stiftet i 2020 for at gøre det nemmere og mere fleksibelt at eje en ladeboks til både hybridbiler og elbiler.

For det første er udbudet af offentlige ladestandere i Danmark ikke stort nok til at dække behovet og ikke alle ønsker at betale flere tusinde for en ladeboks, de måske kun skal bruge 1-2 pr. år. Derfor er LIBLE også bygget som en abonnementsforretning, hvor du abonnerer på din ladeboks. Der er mange fordele i at leje fremfor at eje; du har hjælp og service til din ladeboks, så hvis der pludselig opstår et problem står vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

Derudover har du garanti på ladeboksen, sålænge du abonnerer, så skulle uheldet være ude er du fuldt ud dækket ind. Det nemt skifte din ladeboks ud, såfremt teknologien ændrer sig eller der kommer regulering på området fra statens side. Sidst men ikke mindst kan du selv vælge din leverandør af el, vi mener ikke du skal binde dig på både hænder og fødder, vores kunder skal have friheden til selv at vælge.

LIBLE

12 grunde til at vælge LIBLE:

– Personlig og tilgængelig kundeservice.

– Vi hjælper dig hele vejen fra tanke til installation – kom i kontakt med os her.

– Altid fast lav månedlig pris.

– Se en oversigt over vores priser her.

– Hjælp til at skifte fra anden ladeløsning.

– Du skal ikke selv gøre noget – vi klarer udskiftningen for dig. Du skal blot tilføje udskiftning af boks når du tegner dit abonnement.

– Ingen skjulte gebyrer.

– Ingen skjulte gebyrer ved opsigelse og nedtagning som andre udbydere i branchen har.

– Vi giver dig gode råd til installation, og hjælper dig med generel rådgivning.

– Erfaring der tæller.

– Lible har mere end 20 års erfaring fra el og teknik sektoren.

Tilbehør

 

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!

Måske også noget for dig ?

Farverige Dage
Farverige Dage

Hos Farverige Dage finder du kreative produkter til børn og familier. Du finder modellervoks af økologiske og fødevarergodkendte ingredienser.

Læs mere
Klub Venus
Klub Venus

Klub Venus er et dansk, kvindeejet pleasure studio. Vores pleasure objekter designes og udvikles i samarbejde med vores engagerede community.

Læs mere
AUIMAUI
AUIMAUI

Velkommen til AUIMAUI – din go-to webshop for bæredygtigt og sjovt tilbehør til børn og børnefamilier!

Læs mere
nipnap
NipNap

Det gælder både NipNap som værende det første originale bestik til chips og andre snacks, men det gælder også hver enkel NipNap.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp