Yokha

Velkommen i YOKHA LIVING

Yokha Living er stiftet af Jannie Nederby og Michael Mortensen. Yokha Living er udsprunget af Jannie´s passion for indretning og design med et tvist af bæredygtighed og særpræg. Min viden om det alternative, fairtrade og det meditative samt masser af rejser i Østen gør, at mange af varerne i butikken er originale eller varer lavet af genbrugsmaterialer, alle med en historie.

Lige for tiden har jeg en kærlighed for håndlavet tæpper, puder og tasker lavet af genbrugsmaterialer. Fx. store tasker med hank lavet af bomuldsrester, puder lavet af vintage kelim tæpper og skønne håndsyet sengetæpper af gamle sari´er. Jeg har fundet små værksteder i både Tyrkiet og Indien, hvor de ansatte arbejder under ordnede forhold.

Jeg indkøber til butikken med hjertet uden at gå på kompromis, både rundt omkring i Danmark men også ude i den store verden.

Yokha

Du vil fx. finde 100 år gamle bedeskåle, madtrug, sæbekurve, genbrugspuder og tæpper, der har haft et langt liv før de kom til os. Eller brugskunst og møbler der er fremstillet af genbrugsmaterialer fx. reoler lavet af en gammel skibsstige, et smukt træfad håndskåret af genbrugstræ eller skabe lavet af ladet fra en gammel lastbil. I butikken findes også nye produkter, som ikke fås allevegne.

Mit mål er, at give dig en god oplevelse, når du ser på min hjemmeside og igen når du modtager den bestilte vare. Stilen er rå, naturlig og personlig og mikset med skønne farver.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!