Vonfritz

Æstetik og etik går hånd i hånd

Med vonFritz har jeg gentænkt fremstillingen af boligtekstiler ved at kombinere min kærlighed for design, kvalitet og håndværk med nøje gennemtænkte bæredygtige materialer. Fælles for alle materialerne er, at de er naturmaterialer.

Vi skaber smukt økologisk sengetøj, håndklæder og viskestykker af høj kvalitet og med lang levetid. Kvaliteterne udvikles således, at produkterne kan bruges igen og igen og endda gå i arv med den rigtige pleje.

Vonfritz

vonFritz® økologisk sengetøj, håndklæder og viskestykker

Naturen og skønhed i balance. Vi er et nordisk univers af boligtekstiler. Skabt med tanke på bæredygtighed og slowfashion. Udtrykket er rent og enkelt. Jeg har med vonFritz en drøm og et ønske om at bidrage til en grønnere verden. En verden hvor vi kommer væk fra køb-og-smid-væk kulturen og i stedet fokuserer på kvalitet og det gode håndværk.

 

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!