Timberly

timberly

Timberly sælger boliginteriør og møbler af træ.

Der er fokus på bæredygtighed og hvert køb i shoppen planter et træ.

Boliginteriør, indretning, møbler og brugskunst hos Timberly

Timberly er en forholdsvis ny online shop, som åbnede i efteråret 2021. Her kan du købe ting til hjemmet i kategorierne boliginteriør, møbler, dekoration, boligtilbehør, indretning og mange andre.

Hos Timberly har vi fokus på bæredygtighed – derfor planter vi blandt andet et træ for hvert køb foretaget i webshoppen. Dette er muligt gennem et samarbejde med non-profit organisationen, Tree-Nation – læs meget mere om konceptet på vores Plant et træ side. Derudover bruger vi miljøvenlig emballage, som blandt andet er FSC-certificeret og forsøger samtidigt så vidt muligt at genbruge alt.

timberly

Vi sælger også genbrugsguld – vi tager rundt og finder gamle ting og giver dem mulighed for et nyt liv – et forsøg på at lave et bæredygtigt initiativ, således ikke alle varerne i vores sortiment er nyproduceret. Du finder varerene i Loppefund.

Vi håber du finder du får en god oplevelse her i webshoppen, og at du finder lækre ting til hjemmet – husk du altid kan kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Hold løbende øje her i webshoppen – vi har ofte gode og nye tilbud, så du kan købe boliginteriør til billige priser og spare penge – samtidig med at du støtter miljøet.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Pedalatleten
Pedalatleten

Pedalatleten giver dig helt nye muligheder når du vælger en elcykel. Teknologien har udviklet sig sådan at elcyklen nu er rigtig effektiv.

Læs mere
pureorganic
pureorganic

PureOrganic er eneforhandler af Nui Organics i Danmark – vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj.

Læs mere
Private Play
Private Play

Vegansk sexlegetøj og massageolie hos Private Play, er to eksempler på produkter, der er udviklet med fokus på etiske og miljøvenlige hensyn.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp