Solltau Studio

Solltau Studio er et keramikværksted

Vi er placeret ved Bogense på Nordfyn. I Solltau Studio bruger jeg traditionelle teknikker, og jeg drejer alle produkter i hånden på en drejeskive.

Arbejdet med leret kræver tålmodighed og udviklingen fra lerklump til færdig kop kan tage op til flere uger. Først drejes og trimmes emnet på drejeskiven, herefter stilles det til tørring i nogle dage. Når emnet er fuldstændig tørt, er det klar til første brænding. Efter den første brænding bliver produktet glaseret og den sidste brænding kan igangsættes. I hver færdigt stykke keramik er der lagt mange timers arbejde, og hver færdig kop eller skål bliver derfor unik og helt sin egen.

Solltau Studio

I Solltau Studio ønsker jeg at skabe funktionelle objekter med et nutidigt udtryk. Jeg arbejder intuitivt og udvikler farver og former som vækker en særlig stemning hos mig. På samme måde er mit ønske, at produkterne også kan sprede glæde og nærvær hos andre.

Jeg håber at mit arbejde kan inspirere til at se skønheden i det enkle og opmuntre folk til at sætte pris på de små øjeblikke i hverdagen som eksempelvis en god kop kaffe med en ven. Jeg forsøger at danne objekter med et tidløst element og skabe keramik som kan værdsættes i mange år frem.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!