NipNap

NipNap er unik

Det gælder både NipNap som værende det første originale bestik til chips og andre snacks, men det gælder også hver enkel NipNap. Hver enkel NipNap er unik, fordi bestikket delvis er håndlavet og lavet af naturmateriale. Det betyder, at NipNap kan varierer en smule i størrelse og farve, men det betyder også, at ingen har en NipNap som dig. Derudover er vi utrolig stolte over at lancere dette nye innovative produkt, som aldrig før er set i sammenhæng med chips. Hvem skulle have troet at vi skulle sidde i 2021 og nyde vores yndlings snacks med bestik lavet ud af bæredygtigt bambus, og samtidig vinke farvel til fedtede fingre. Det er ægte iværksætteri efter vores mening.

NipNaps historie

NipNap er en dansk start-up-virksomhed stiftet i august 2018 af en studerende med stor passion for chips og bæredygtighed. NipNap er grundlagt på baggrund af en efterspørgsel efter bestik til chips, hvor skeer, gafler og spisepinde ikke vil være tiltrækkelige. Derudover opfylder NipNap ønsket om at gøre det lettere, sjovere og mere lækkert at spise chips og andre snacks.

nipnap

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!