Naturescollection

Naturescollection

Ansvar & Bæredygtighed

Som en global brand- og livsstilsvirksomhed er NATURESCollection forpligtet til at opretholde et vist ansvar samt et bæredygtigt fokus i hele værdikæden. Vi har et ansvar for at sikre, at vi har en positiv indvirkning på det globale miljø, mennesker og det samfund, vi opererer i.

Hvem er NATURESCollection?

Oplev den unikke skønhed og høje kvalitet ved pelsprodukter i dansk design med et internationalt point-of-view. Hos NATURESCollection sætter vi en ære i at designe vores egne tidløse kollektioner og hvert et produkt i vores sortiment har vi selv designet fra første tegning til færdigt produkt. Vi udvælger med stor nøjagtighed de bedste leverandører fra hele verden, så vores produktion kun indeholder materialer af den absolut højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis.

naturescollection

Dette gælder også vores lammeskind, som er de bedste i verden når det kommer til kvalitet og look. Den unikke skønhed og høje kvalitet kan i den grad både ses og mærkes i vores Made in Denmark kollektion, hvor verdens bedste lammeskind skaber unikke produkter til hjemmet.

Vi bruger kun de bedste materialer, vi kan finde, og hvert enkelt produkt har sin helt egen unikke historie. Vi arbejder kun med materialer, der lever op til vores høje standarter inden for kvalitet, udtryk og bæredygtighed. Før vores produkter bliver solgt, bliver hvert enkelt stykke skind tjekket efter, for at sikre, at vores produkter er lavet af de flotteste og blødeste materialer af bedste kvalitet.

NATURES Collections ambition er at gøre smukke designs og bæredygtig mode tilgængelig for det størst mulige publikum. Vi er inspireret af den nordiske stil og med rødderne solidt plantet i hjertet af Danmark, ønsker vi at bringe nordisk design og inspiration ud til vores kunder i hele verden.

Vores produkter er designet in-house og solgt gennem et voksende netværk af distributører i mere end 70 lande i hele verden, herunder Europa, Mellemøsten, Nord- og Sydamerika, Afrika og Asien. Vi leverer varme, charme og sjæl og vores produkter vil tilføje en ekstra dimension til din garderobe eller dit hjem, lige meget hvordan du vælger at bruge dem.

Vores produkter kan variere i deres udtryk, men aldrig i kvaliteten eller originaliteten – og vi er sikre på, at du vil genkende disse kvaliteter når du rører, føler og oplever kvaliteten ved NATURESCollection.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

timberly
Timberly

Timberly sælger boliginteriør og møbler af træ. Der er fokus på bæredygtighed og hvert køb i shoppen planter et træ.

Læs mere
Secretly
Secretly

Secretly præsenterer de første veganske læderhåndjern med nikkelfrit metal, der er et klassisk tilbehør til dominant leg.

Læs mere
&C
&C

Hos ChristinaMie &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion når vi skaber bolig interiør til dig.

Læs mere
MAMA garn & uld
MAMA garn & uld

Med MAMA garn & uld ønsker vi at inspirere de danske strikkere til at være mere bevidste i deres garnvalg ved at tilbyde et lokalt garnalternativ.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp