Kaffepro

kaffepro

Kaffepro

Hos Kaffepro.dk er vores mission at hjælpe dig med at nyde den kaffe, du elsker.

Kaffepro er en webshop med speciale i salg af kaffe- og espresso-produkter, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner, espresso maskiner, kaffetilbehør og plejeprodukter. Vores passion for kaffe gør, at vi bestræber os på at give vores kunder den bedste kaffeoplevelse gennem kvalitetsprodukter og professionel rådgivning.
Fra vores ydmyge begyndelse som en lille forretning i en kælder på Frederiksberg, hvor vi solgte refurbished espresso maskiner fra Sage, har vi nu udvidet vores sortiment og flyttet til nye lokaler i Roskilde. Her rådgiver vi kunder om deres kaffe, maskiner, pleje og tilbehør, og vores erfaring og ekspertise gør os til den ideelle partner for at finde det perfekte kaffesetup til dit hjem eller din virksomhed.
kaffepro
Kaffepro er dedikerede til at skabe en indbydende shoppingoplevelse fra start til slut. Vores produktbeskrivelser er informative og hjælper dig med at forstå, hvorfor ét produkt måske passer bedre til dig end et andet. Når det kommer til kaffe, tilbyder vi detaljerede smagsnoter, beskrivelser og medarbejderanmeldelser af et udvalg af specialkaffer samt et sortiment af klassiske italienske favoritter.
Derudover tilbyder vi reparation af Sage produkter udenfor garanti med vores eget værksted og servicecenter, og vi er eksklusiv forhandler af varemærker som Sopresta og AIVIQ.
Vi håber, at du vil slutte dig til os på denne fantastiske Kaffepro rejse og lade os hjælpe dig med at brygge din nye yndlingskop kaffe.
Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Biopejs Shop
Biopejs Shop

Mød Biopejs Shop i hele Danmark! – Vi bringer biopejsen til dig! I 2018 åbnede vi vores første biopejs showroom i Danmark, i Aalborg.

Læs mere
NOWAYBACK
NOWAYBACK

NOWAYBACK kan ikke ændre verden alene, men vi kan tage små skridt i den rigtige retning for at sikre, at vi minimerer vores CO2-aftryk.

Læs mere
FashionZone
FashionZone

Hos FashionZone  har vi Manzo Transparent Clear er til dig der elsker den smalle og kantede brille, der er perfekt til enhver lejlighed.

Læs mere
Abelstedt
Abelstedt

Velkommen til Abelstedt. På vores online shop, hvor du finder et bredt udvalg af smukke og smykker til fantastiske priser og kvalitet.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp