VANDAYA

VANDAYA

Hos VANDAYA skaber vi kvalitetssmykker der ikke øger presset på vores planet. Vi skaber smykker inspireret af naturen og havet, og er fortalere for at vi skal passe bedre på vores verdenshave. Vi bruger genanvendte og etiske materialer, vi sender alle ordrer i 100% plastikfri shipping emballage, og vi har gjort det til vores mission at bidrage til at genopbygge verdens koralrev.
Vandaya

BÆREDYGTIGHED

VANDAYAs forpligtelse til at beskytte vores oceaner er dybt forankret i vores DNA.

Vores medstifter og direktør Amalie Marstrand har været engageret i havbevaring fra en ung alder. Både gennem sine studier med marine biologi og tidligere, mens hun arbejdede i Fiji som frivillig på et haj-bevarings-projekt, oplevede Amalie de dramatiske ændringer der sker i vores oceaner og koralrev, på egen hånd og vidste fra da af, at hun ville arbejde med havbevaring.

Hos VANDAYA sigter vi efter at bringe et bæredygtigt og havvenligt smykkealternativ til kvinder, der som vi brænder for vores have. Vi skaber ansvarlige smykker af genbrugte og etisk fremskaffede materialer, der sendes i plastikfri emballage, ikke efterlader spor af plastik. Og for hvert smykke, der købes, støtter vi restaurering af koralrev.

We create responsible jewellery from recycled and ethically sourced materials shipped in plastic-free packaging, leaving no plastic trace behind. And with every piece of jewellery purchased, we support coral reef restoration.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Smykker & Accessories