Blomsterverden

Velkommen til Blomsterverden

Sissel Thuesen Jensen startede for første gang i 2004 med at sælge tulipaner og dahlia. Med ønsket om at skabe en verden fuld af blomster.

Blomsterverden har udvidet produktkataloget markant, og vi sælger nu mange blomsterløg, knolde og stauder til haven. VI får alle vores blomsterløg, knolde og stauder fra Holland, hvor vi ved at kvaliteten er i orden. Alle vores blomster har derfor også plantecertifikat.

Blomsterverden

I dag er vi et skønt team på over 15 mand, og vi arbejder hårdt for at få alle jeres ordre ud. Vi pakker alle ordre på Bornholm og sender ud til resten af Danmark og Sverige.

Blomsterverden er måske en af Danmarks største og dygtigste forhandlere af blomsterløg, knolde, grøntsagsfrø, haveudstyr og meget andet. Der gøres meget for at yde en personlig og kompetent service, hvilket afspejles i +1900 5 stjernede Trustpilot anmeldelser.

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Bolig, Have & Interiør!

Måske også noget for dig ?

Animigo
Animigo

Her hos Animigo ved vi, at du som kæledyrsejer vil give dit firbenede familiemedlem det bedste af det bedste.

Læs mere
Creativ
Creativ

Når du handler med Creativ, handler du med en virksomhed, som har 30 års erfaring med køb og salg af brugte kontormøbler.

Læs mere
CONSJUS
Consjus

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, med deres to små børn. Mere end 40 års erfaring fra den tekstil- og modebranchen.

Læs mere
bikepack
Bikepack

Bikepack – Cykeldele, Cykelreservedele og Udstyr til Cykler. Det bedste cykelgrej og udstyr til hele familien.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp