The Charger tror vi på den grønne omstilling

Vi ved hos The Charger, at der er en fremtid i el- og hybridbiler. Den fremtid hjælper vi på vej ved at specialisere os i salget af de bedste ladere på markedet. Du kan derfor være sikker på, at du hos os får det bedste inden for ladere til din el- eller hybridbil.

The Charger

Vi mener, at du skal være så tilfreds som mulig når du går ud og erhverver dig en ny lader. Det sikrer vi først og fremmest ved at sælge dig kvalitetsprodukter, men også ved at hjælpe dig med det praktiske. Vi svarer gerne på alle de spørgsmål du måtte have, så du føler dig godt klædt på. Vi fremtidssikrer dig også ved at give dig tilbuddet om at få installeret en ekstra enhed, eller hjælpe dig med at få gjort klar til den næste lader.

Når du køber en lader, skal du være sikker på, at det bare spiller. Det kan du være hos os, fordi vi ved, at de ladere vi sælger er i absolut topkvalitet. Men du skal heller ikke bekymre dig om at lege elektriker eller mekaniker. Vi hjælper dig også gerne med en anbefaling af elektrikere, så du nemt og trygt kan få laderen installeret i dit hjem. På den måde giver vi dig fuld tilfredshed, så du både kan få et godt produkt og få det installeret.

Se flere skønne butikker i kategorien Bil, MC, Cykling & Båd!