Stofgiganten

Stofgiganten

OM STOFGIGANTEN

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør. Stofgiganten går efter at give dig en god oplevelse når du handler hos os. Måske danmarks største udvalg af flotte metervarer, snitmønstre, sytilbehør, garn, broderi og meget andet.

BILLIGT STOF ER IKKE NØDVENDIGVIS BEDST

Hos Stofgiganten har vi både billigt stof og lidt dyrere stof. Mange vælger ofte – uden at tænke over det, de billige stoffer. Når man køber stof online er der ikke nogen ekspedient til at hjælpe en med valget, så her skal man tænke sig om en ekstra gang. Afhængig af hvad man skal bruge stofferne til, kan det være en fordel at købe lidt dyrere stoffer, som samtidig er i bedre kvalitet.

stofgiganten

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Gør-det-selv og Hobby!

Måske også noget for dig ?

Simpelt
Simpelt

Grundlaget for Simpelt opstod fra grundlæggeren Emmas personlige ønske om at træffe mere bevidste forbrugsvalg og reducere plastikforbruget.

Læs mere
Kondomaten
Kondomaten

Kondomaten | Kondomer på nettet. Leder du efter et stort udvalg af kondomer til gode priser? Så finder du dem her hos os.

Læs mere
Bambuni
Bambuni

Bambuni er bambus tøj i høj kvalitet. Både til mænd og kvinder. Bambus gør at du får lugtfri og friske fødder for eksempel.

Læs mere

Spread the word !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp