OM STOFGIGANTEN

Hos Stofgiganten forsøger vi altid at have et bredt udvalg af skønne metervarestoffer, snitmønstre og sytilbehør. Stofgiganten går efter at give dig en god oplevelse når du handler hos os. Måske danmarks største udvalg af flotte metervarer, snitmønstre, sytilbehør, garn, broderi og meget andet.

BILLIGT STOF ER IKKE NØDVENDIGVIS BEDST

Hos Stofgiganten har vi både billigt stof og lidt dyrere stof. Mange vælger ofte – uden at tænke over det, de billige stoffer. Når man køber stof online er der ikke nogen ekspedient til at hjælpe en med valget, så her skal man tænke sig om en ekstra gang. Afhængig af hvad man skal bruge stofferne til, kan det være en fordel at købe lidt dyrere stoffer, som samtidig er i bedre kvalitet.

stofgiganten

Husk at se de andre spændende butikker i kategorien: Gør-det-selv og Hobby!